Søg efter nye eller brugte Sprite campingvogne

SPRITE - klar til eventyr i 2017

Enhver der kender lidt til Sprite, som har været på det danske marked i mere knap 60 år, ved, at det engelske “adelsmærke” fra starten har været førende, når det drejer sig om at lave yderst lækre rejsevogne med fokus på design og komfort. 

Massiv produktudvikling gennem alle årene betyder, at Sprite nu ikke alene er med fremme i toppen, men på mange måder er langt foran konkurrenterne på markedet.

Sprite Alpine Sport og Sprite SR Cruzer kommer fra Swift Group Limited, som er den største producent af campingvogne i England.

Alpine Sport eller Cruzer

Sprite´s modelprogram 2017 består af 4 modeller i Alpine Sports serie, og 5 modeller i Cruzer SR serien.

Sprite Alpine Sport har et fuldt integreret vindue foran, glatte udvendige plader, moderne indretning og et stort panorama tagvindue, som giver et unikt udseende. Fuldt udstyret, fås Alpine Sport til meget konkurrencedygtige priser.

Toppen af modelrækken hedder Sprite Cruzer SR. Her finder du den typisk engelsk udseende campingvogn, som er helt unik med sin aerodynamiske front med tre vinduer. Bagenden minder om alt det bedste fra en moderne autocamper.

Opbygning - 100% fugtbestandig

Konstruktionen gør op med tidligere tiders måde at producere campingvognene på. Sprite caravans er nu opbygget med en helt ny “PURE” teknologi.

Oversat til almindeligt sprog betyder dette, at vognens vægge og tag nu er helt uden “træ” og 100% fugtbestandig - der kan ikke overføres fugt fra yder- til indersiden af vognen. “PURE” teknologien betyder også, at vognens karosseri bliver stærkere og mere vridningsstabil. Din campingvogn vil, takket være det smarte konstruktions system, have en længere levetid.

Sprite er desuden standard udstyret med GFK tag, hvilket gør den mere modstandsdygtig over for hagl.  

Sprite Sport

Sprite Alpine Sport

Sprite Cruzer

Køkken i Spirte Cruzer
Sprite Cruzer campingvogn

Et helt fantastisk udstyrsniveau

Vi fortsætter naturligvis med vores “All In” koncept, der giver alle konkurrenter baghjul, når det drejer sig om standardudstyr.

For Sprite er markedets suverænt bedst udstyrede caravans - og det bliver det ved med at være.
>Se udstyrslisten her

Du vil blive overbevist, når du besøger din Sprite forhandler.

Alpine Sport

Alpine Sport er lillebror til Cruzer modellerne og har samme unikke og elegante udvendige design, lige bortset fra frontvinduet, der i Alpine Sport er uopdelt. 

Alpine Sport-modellen fås i fem forskellige grundplaner: Sprite Alpine Sport tilbyder takket være sine omfattende køkkenfaciliteter, stil og komfort, madlavning som derhjemme.

Se mere Sprite Alpine Sport her

Sprite Cruzer

Cruzer SR byder på uovertruffen luksus. Herunder kan nævnes AL-KO stabilisator, alu. fælge, batteriboks, hynder med springindlæg, faste senge med luksus koldskumsmadrasser, sengebunde med lameller, radio/CD/ MP3 afspiller, mikroovn, et stort 113 liters køleskab heraf 14 liter frys, 10 liters vandboiler på gas og el, et komfur med tre gasblus og en elektrisk kogeplade og en luksus grill-ovn.

Se meget mere om Sprite Cruzer her

Se Alpine Sport her

SPRITE ALPINE SPORT


Alpine Sport tilbydes i fire forskellige varinater.


SE ALPINE SPORT >>

Se detaljer på Spirte

BLIV INSPIRERET


Se flere detaljer på campingvogne fra Sprite her


SE DETALJER >>
 

Se Sprite Cruzer her

SPRITE CRUZER


Sprite Cruzer tilbydes i fem forskellige varianter.


SE CRUZER >> 

Find Spirte forhandler

SPRITE FORHANDLER


Find den forhandler der er tættest på dig


FIND FORHANDLER >>

søg efter brugt sprite campingvogn

SØG EFTER SPRITE


Her kan du søge efter nye og brugte Sprite.


SØG HER>>

følg Sprite på facebook

SOCIALE MEDIER


Her kan du følge Sprite på Facebook.


FØLG SPRITE HER>>